, ,

Rolo zavjese za zamračivanje – siva

SKU: ID-6921

  • Rolo zavjese za zamračivanje izrađene su od 100% poliestera i neprozirne, sa stražnje strane sa posebnim premazom u bijeloj boji, te dolazi sa bočnim vučnim zupčanikom koji se može montirati na lijevu ili desnu stranu.
  • Mini osovina rolo zavjese je Ø 18 mm. Podesivi nosač stezaljki ima raspon podešavanja 8-23mm uključujući materijal za pričvršćivanje za stropnu, zidnu ili nišnu ugradnju, a rolete su prethodno montirane na montažnu šinu.
  • Informacije: Stezni nosači prikladni samo za prozore s gumenim brtvama. Širina rolete minus cca. 3 cm = širina tkanine.

25,34  (190,92 kn) 48,43  (364,90 kn)

Rolo zavjese za zamračivanje Living idea mogu se pričvrstiti na prozorsko krilo bez bušenja ili vijaka. Podesivi držači stezaljki mogu se podesiti i montirati tako da odgovaraju gotovo svakom prozorskom krilu. Moguća je i montaža ljepilom i vijčana montaža. Rolo zavjese mogu se postaviti vrlo brzo zahvaljujući montažnoj šini. Tkanina je neprozirna, a bijeli poseban premaz na stražnjoj strani tkanine osigurava savršeno zamračenje prostorije. Rolo rolete za unutarnje oblikovanje kotrljaju se gore -dolje pomoću bočnog zupčanika s lancem. Mjenjač, ​​uključujući lanac, može se montirati desno ili lijevo.Pravilno izmjerite: Molimo koristite samo fiksne mjerne trake. Da biste odredili širinu koju trebate naručiti, izmjerite od sredine prozorskog krila s lijeve strane do sredine prozorskog krila s desne strane. Imajte na umu da duljina tkanine može preći pored ručke prozora. Širina koju naručite minus 3 cm odgovara širini tkanine.

Referenca proizvođača: Reprodukcija boja ilustracije ili slikovnog materijala može se razlikovati od izvornog članka proizvođača.

Težina N/A
Proizvođač

Vrijeme isporuke

Materijal

Boje

Komada po pakiranju