5858 01

Kompletne karniše – Cjelokupni set karniša

Zavjese koje posjedujete su praktički bezvrijedne ukoliko nemate kompletne karniše ili vodilice na koje ćete ih postaviti. Karniše su danas postale jedan od “must have” proizvoda koji pored funkcije daju novi doživljaj prostorijama i poboljšavaju njihov izgled i dojam.

Kompletne karniše su idealan izbor ukoliko želite u jednom proizvodu dobiti sve što je potrebno da karniša bude spremna za postavljanje.

Ako želite vidjeti našu ponudu kompletnih karniša kliknite ovdje. Ukoliko želite dobiti više informacija o karnišama koje nudimo, pogledajte u tekstu koji slijedi.

Kompletne karniše – Naša ponuda

Karniše su suptilni igrač u svijetu dizajna interijera. One uokviruju prostoriju i dodaju izvrstan završni dodir, ali o njima se ne razmišlja puno.

Međutim, odabir prave boje, debljine i oblika nije lak zadatak.

Znamo da mali detalji čine veliku razliku u interijerima, zato su karniše koje mi imamo u ponudi elegantne i praktične. Možete pronaći različite modele u odvažnim bojama poput crne ili bijele ili kompletne karniše od plemenitog čelika. Odabirom karniša na Sun Pro 24 odabirete kvalitetu i funkcionalnost.

Kompletne karniše – Pomoć pri odabiru

Ukoliko tražite karniše koje ćete upotpuniti sa zavjesama tankog materijala, karniše iz našeg programa poput kompletne karniše Sigma ili kompletne karniše Omega su odličan izbor. Sa debljinom šipke od 16mm čine odličan dodatak za prostorije i zavjese tanjeg materijala. Dostupne su u 4 različite dimenzije, a materijal od plemenitog čelika čine ih jednostavnim da se uklope u gotovo svaku prostoriju.

Mnogi se susreću i s problemom gdje su im potrebne nespecifične dimenzije te upravo zbog toga imamo široku ponudu karniša na razvlačenje tako da možete duljinu šipke prilagoditi u centimetar!

Među njima možete pronaći:

Kompletna karniša Flame – šipka debljine 16mm, koja se može prilagoditi od minimalne dužine od 130cm do maximalne 240cm (dostupna u tri boje) kojima dizajn podižete na viši i elegantniji nivo. Kompletna karniša Flame je dostupna u crnoj, bijeloj i srebrnoj boji. Crna će se lijepo uklopiti u kontrastu s bijelom, pastelnom ili svijetlom, kao i blijeđom neutralnom bojom.

kompletne karniše - karniša Flame

Kompletna karniša Cap –  još jedna u nizu od karniša na razvlačenje koju možete prilagoditi svakom prozoru.  Jednostavnije završne obrade ili završni poklopci i sa tri dostupne boje, među kojima je karniša Cap plemeniti čelik, mogu funkcionirati s modernim ili industrijskim dizajnom interijera.

Kompletna karniša Hook – Od čvrstog metala za izdržljivost i stabilnost, ova karniša ima duguljasti spiralni oblik na krajevima za suptilan dodir stila i teksture. Uz niz veličina i završnih obrada koje možete odabrati kako biste savršeno zadovoljili vaše potrebe za dekoracijom, metalna kompletna karniša za zavjese svakoj prostoriji daje stilsku preobrazbu. Također je dostupna u crnoj, srebrnoj i bijeloj boji.

Kompletne karniše - karniša Hook

Kada se radi o težem materijalu zavjese, karniše trebaju biti izdržljive, sa debljom šipkom te jednostavne za ugradnju kao što je kompletna karniša Kugel 20mm. Ova karniša od plemenitog čelika dolazi u 4 različite dimenzije:

Završni dio karniše je u obliku kugle koja joj daje dodatnu dozu elegantnosti.

Uz naše kompletne karniše dobijate sav potreban pribor – završetke za karnišu, nosače, kolutove i pribor za montažu. Kompletna karniša Zylinder 19mm dolazi bez kolutova koje možete posebno naručiti. Ova ukrasne, jednostruke karniše nude nenametljiv šarm i potpuno novi osvježavajući izgled vašim prozorskim tretmanima. Imaju moderan štih koji daje svestran novi izgled primjenjiv uz bilo koju vrstu dekora.

Pored naše ponude kompletnih, možete pogledati i ponudu svih ostalih karniša iz pojedinačnog programa gdje po vlastitoj želji birate sve dodatke i dobijate karnišu po vašem ukusu. Unutar karniša iz pojedinačnog programa nudimo i karniše s dvije šipke, gdje možete staviti zavjesu tanjeg materijala i dekor zavjesu.

Unesite dozu elegancije i modernog stila u svoj dom uz našu visokokvalitetnu ponudu.