, , , , ,

Rolo zavjese dekorativna Easyfix bez bušenja bijela – dekor plave točkice

SKU: ID-7321
Availability:

Nema na zalihi


  • Rolo zavjesa izrađena od 100% poliestera sa digitalnim otiskom, providna te dolazi sa sa bočnim vučnim zupčanikom koji se može montirati na lijevu ili desnu stranu i kugličnim lancem.
  • Mini osovina rolo zavjese je Ø 18 mm, uključujući pribor za pričvršćivanje koji omogućava jednostavnu ugradnju na krilo prozora lijepljenjem ili stezanjem.
  • Podesivi nosač stezaljki (raspon podešavanja 8-30mm) može se lako skratiti u širinu te bočni vučni zupčanik može se postaviti po potrebi s desne ili lijeve strane.
  • Informacije: Stezni nosači prikladni samo za prozore s gumenim brtvama.

21,62 36,75 

Uporedi

Rolo zavjese GARDINIA-Nisu fleksibilne samo kada je u pitanju regulacija svjetla na prozoru, već su i funkcionalne. Rolo zavjese s vrlo malom osovinom od 18 mm dostupne su različitim motivima i mnogim bojama. Tkanina je providna, podiže razinu privatnosti i pruža zaštitu od sunca, a samim time je puno više od samog ukrasa za prozor. Montirajte upravljački lanac s desne ili lijeve strane i lako regulirajte svjetlost. Zahvaljujući stezaljkama montaža je moguća bez rupa na prozorskom krilu, uklanjanje roleta također je dječja igra i potpuno bez ostataka. Sva dodatna oprema je uključena, nisu potrebni dodatni alati.

Pravilno izmjerite: Molimo koristite samo fiksne mjerne trake. Da biste odredili širinu koju trebate naručiti, izmjerite od sredine prozorskog krila s lijeve strane do sredine prozorskog krila s desne strane. Imajte na umu da duljina tkanine može preći pored ručke prozora. Širina koju naručite minus 3 cm odgovara širini tkanine.

Referenca proizvođača: Reprodukcija boja ilustracije ili slikovnog materijala može se razlikovati od izvornog članka proizvođača.

Težina N/A
Proizvođač

Vrijeme isporuke

Materijal

Boje

Komada po pakiranju