Polica privatnosti

Izjava o privatnosti

Uvodne odredbe o zaštiti privatnosti

SUN PRO 24 d.o.o. obvezuje se štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

SUN PRO 24 d.o.o. osobne podatke Kupaca prikuplja na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o Kupcima koji su potrebni za ispunjenje obveza te će informirati Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito davati Kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući i mogućnost odluke žele li da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje ili ne. Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje njihovog posla. Izuzetak su slučajevi kad je Trgovac dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, a sve u skladu sa zakonom. Svi djelatnici SUN PRO 24 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Kupac u svakom trenutku može pisanim putem zatražiti trajnu ili privremenu zabranu korištenja osobnih podataka.

Ovom izjavom SUN PRO 24 d.o.o. obvezuje se da će zaštititi privatnost Kupaca, korisnika i posjetitelja svoje web stranice i sigurnost osobnih podataka koji su nam pruženi putem web stranice.

Ova izjava sadrži vrstu informacija koje možemo prikupljati od Vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava način upotrebe tih podataka te korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Također, navedeni su izbori koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem Vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Podaci koje prikupljamo o Vama i kako ih koristimo

Našu web stranicu možete posjetiti i bez otkrivanja svojih osobnih podataka. Vaše osobne podatke (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) ne prikupljamo automatski kada posjetite ovu web stranicu, već se isti prikupljaju samo ako ih pošaljete dobrovoljno pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za kupovinu, obrazac za upis na , obrazac za jednostrani raskid Ugovora). Time dajete Vašu privolu na prikupljanje i korištenje Vaših osobnih podataka u navedene svrhe.

Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 godina privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Koristimo se uslugom Google Analytics za mjerenje aktivnosti korisnika na ovoj internetskoj stranici.  www.sunpro24.hr prikuplja informacije putem  upotrebe usluge Google Analytics-a na našoj web stranici.  www.sunpro24.hr koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više svrha, kao što je poboljšanje naše ponude.

Također, Vaše osobne podatke dijelimo i s našim računovodstvom, isključivo u porezne svrhe.

Vrste osobnih podataka koji se obrađuju

Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem kontakt obrasca su: ime i prezime, e-mail, adresa, telefonski broj. Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem Vaše prijave na newsletter su: e-mail adresa.
Osobni podaci koji se prikupljaju temeljem registracijskog obrasca i obrasca za kupovinu su: ime i prezime, e-mail, adresa, grad i poštanski broj, država, broj telefona.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje/izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našom web stranicom i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo Vaše iskustvo dok koristite našu web stranicu i usluge.

Pristup i ažuriranje Vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:

  • pravo na pristup podacima i uvid u podatke,
  • pravo na informiranost o obradi osobnih podataka,
  • pravo na prenosivost podataka,
  • pravo na povlačenje privole,
  • pravo na podnošenje prigovora,
  • pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju da su podaci nepotpuni ili netočni,
  • pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora.

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, kontaktirajte nas putem e-maila prodaja@sunpro24.hr . Možete nas kontaktirati i slanjem pošte na našu adresu:

SUN PRO 24 d.o.o.

Ulica Josipa Strganca 12

10000 Zagreb

Sigurnost Vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu Vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima te od njihovog slučajnog gubitka ili uništenja. Prilikom davanja Vaših osobnih podataka putem naše web stranice, informacije se putem interneta šalju sigurno pomoću šifriranja i spremaju na naše sigurne servere.

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

Promjene naše politike privatnosti

U slučaju promjena naše politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.

Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 05.05.2021. godine.

Pravo na pritužbu nadležnom tijelu

U bilo kojem trenutku možete poslati pritužbu nadzornom tijelu u vezi našeg skupljanja i obrade Vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podatka (AZOP)