, , ,

Rolo zavjesa Magic Screen Easyfix bez bušenja dekorativna – siva

SKU: ID-5616

Rolo zavjesa izrađena od 30% poliestera i 70% PVC, providna, tkanina se jednostavno njeguje, može se obrisati vlažnom krpom, dolazi s bočnim vučnim zupčanikom koji se može montirati na lijevu ili desnu stranu. Mini osovina rolo zavjese Ø 18 mm,prethodno sastavljena na montažnu šinu te jednostavna ugradnja na krilo prozora lijepljenjem ili stezanjem. Podesivi nosač stezaljki, raspon podešavanja približno 14 -25 mm te je moguća montaža vijcima.

29,45 55,46 

Uporedi

EASYFIX Rollo Magic Screen – savršen odsjaj i zaštita privatnosti! Magic SCREEN kombinira brojna svojstva: Tkanina nudi dobru zaštitu od blještanja što je važno za primjerice rad na računalu i štiti sobu od zagrijavanja. Istodobno rolo zavjesa omogućuje dobar pogled prema van. Inovativna tkanina propušta puno dnevnog svjetla i pridonosi ugodnoj atmosferi u sobi. Lako se čisti te modeli zaslona montiraju se posebno brzo, budući da su već prethodno sastavljeni na montažnoj šini mogu se zalijepiti ili stegnuti izravno na krilo prozora u roku od 5 sekundi. Montirajte upravljački lanac s desne ili lijeve strane i kontinuirano i lako regulirajte svjetlost.

Referenca proizvođača: Reprodukcija boja ilustracije ili slikovnog materijala može se razlikovati od izvornog članka proizvođača.

Težina N/A
Vrijeme isporuke

Materijal

Boje

Komada po pakiranju

Možda će vam se također svidjeti…