, , ,

Rolo zavjesa dekorativna s bočnim vučnim zupčanikom – Natur

SKU: ID-1644

Rolo zavjesa izrađena od 100% poliestera, providna te dolazi s bočnim vučnim zupčanikom GT-1. Metalna osovina Ø 25 mm i uključeni pričvrsni materijal za ugradnju na strop, zid ili nišu. Bočni vučni zupčanik može se montirati na desnu ili lijevu stranu rolo zavjese.

22,95 60,91 

Uporedi

Providna rolo zavjesa sa bočnim vučnim zupčanikom dostupna je u velikom izboru boja te je odličan odabir za vašu spavaću sobu. Univerzalni bočni vučni zupčanik GT-1 s unaprijed sastavljenim SUSTAVOM EASY CLICK može se montirati brzo i jednostavno te je prikladan za upotrebu. Kuglični lanac pričvršćen sa strane pomoću kojeg se rolo zavjesa može prilagoditi bilo kojoj visini. Bočni vučni zupčanik može se postaviti s lijeve ili desne strane. Za savršenu završnu obradu rolo zavjesa je opremljena visokokvalitetnom završnom trakom. Isporučeni nosači mogu se koristiti za montažu na zid, strop ili nišu. Zbog premaza koji je ekološki prihvatljiv te odbija prljavštinu tkanina se ne može prati, ali može se očistiti mekanom četkom ili očistiti vlažnom krpom pažljivo bez trljanja.

Referenca proizvođača: Reprodukcija boja ilustracije ili slikovnog materijala može se razlikovati od izvornog članka proizvođača.

Težina N/A
Proizvođač

Vrijeme isporuke

Materijal

Boje

Komada po pakiranju

Možda će vam se također svidjeti…