, ,

Rolo zavjesa dekorativna Easyfix bez bušenja Uni – plava

SKU: ID-6729

Tkanina od 100% poliestera, providna te dolazi s bočnim vučnim zupčanikom i kugličnim lancem. Mini osovina s roletama Ø 18 mm te uključujući pribor za pričvršćivanje i stezanje za jednostavnu ugradnju na krilo prozora. Podesivi nosač stezaljki (raspon podešavanj 15-22 mm) može  se lako skratiti u širinu te bočni vučni zupčanik može se postaviti po potrebi s desne ili lijeve strane.Širina roleta – približno 3 cm = širina tkanine.

Informacije: Stezni nosači prikladni samo za prozore s gumenim brtvama.

 

14,72 24,01 

Uporedi

Dekorativne rolo zavjese EASYFIX tvrtke GARDINIA-Nisu fleksibilne samo kada je u pitanju regulacija svjetla na prozoru, već su i funkcionalne. Rolo zavjese s vrlo malom osovinom od 18 mm dostupne su u mnogim bojama. Tkanina je providna, podiže razinu privatnosti i zaštita od sunca, a samim time je puno više od samog ukrasa za prozor. Montirajte upravljački lanac s desne ili lijeve strane i lako regulirajte svjetlost. Zahvaljujući stezaljkama montaža je moguća bez rupa na prozorskom krilu, uklanjanje roleta također je dječja igra i potpuno bez ostataka. Sva dodatna oprema je uključena, nisu potrebni dodatni alati.

Pravilno izmjerite: Molimo koristite samo fiksne mjerne trake.Da biste odredili širinu narudžbe, izmjerite od sredine prozorskog krila s lijeve strane do sredine prozorskog krila s desne strane. Imajte na umu da duljina tkanine može preći pored ručke prozora. Širina narudžbe minus 3 cm odgovara širini tkanine.

Referenca proizvođača: Reprodukcija boja ilustracije ili slikovnog materijala može se razlikovati od izvornog članka proizvođača.

Težina N/A
Vrijeme isporuke

Materijal

Boje

Komada po pakiranju