, , ,

Rolo zavjese Deluxe dvostruka – siva melanž

SKU: ID-7317

  • Rolo zavjese izrađena su od 100% poliestera, segmentno tkana tkanina za podesivu kontrolu svjetla te dolazi sa sa bočnim vučnim zupčanikom koji se može montirati na lijevu ili desnu stranu i kugličnim lancem.
  • Rolete prethodno montirane na aluminijskoj montažnoj šini, s metalnim lancem i nosačem od nehrđajućeg čelika, stezaljkom (podesiva 15-22 mm) za laku ugradnju na prozorsko krilo uključujući materijal za pričvršćivanje za montažu vijcima na strop, zid ili u nišu.
  • Informacije: Stezni nosači prikladni samo za prozore s gumenim brtvama. Širina rolete minus cca. 4 cm = širina tkanine.

38,21  (287,89 kn) 61,44  (462,92 kn)

Rolo zavjese Deluxe su dvostruke rolete, opremljene sa visokokvalitetnim srebrnim metalnim komponentama. Odabrana tkanina posebno je nježno tkana i na taj način omogućuje optimalan pregled prozirnih područja, što upotpunjuje cjelokupni koncept ove dvostruke rolo zavjese. Zbog svog svilenkastog sjaja, melanž tkanina izgleda vrlo plemenito i fino. Dvostruke rolete (rolo zavjese) Deluxe mogu se pričvrstiti na prozorsko krilo do širine 120 cm bez bušenja ili vijaka pomoću priloženih držača. Podesivi držači stezaljki mogu se namjestiti tako da odgovaraju gotovo svakom prozorskom krilu i montirati se na njega. Vijčana montaža je moguća za sve širine. Ugradnja je osobito jednostavna zahvaljujući montažnoj šini na kojoj se rolete isporučuju već montirane. Dvostrukim roletama deluxe upravlja se lancem s okretnim zupčanikom, što ga čini posebno lakim za rukovanje. Lanac se može montirati desno ili lijevo.

Težina N/A
Proizvođač

Vrijeme isporuke

Materijal

Boje

Komada po pakiranju