, ,

Rolo zavjese dekorativna Easyfix bez bušenja – dekor kamuflaža svijetlo siva

SKU: ID-7115

  • Rolo zavjese izrađene su od 100% poliestera, providne te dolaze sa sa bočnim vučnim zupčanikom koji se može montirati na lijevu ili desnu stranu i kugličnim lancem.
  • Mini osovina rolo zavjese je Ø 18 mm, uključujući pribor za pričvršćivanje koji omogućava jednostavnu ugradnju na krilo prozora lijepljenjem ili stezanjem.
  • Podesivi nosač stezaljki (raspon podešavanja 8-30mm) može se lako skratiti u širinu te bočni vučni zupčanik može se postaviti po potrebi s desne ili lijeve strane.
  • Informacije: Stezni nosači prikladni samo za prozore s gumenim brtvama.

18,17 32,77 

Uporedi

Ove rolo zavjese imaju prirodni kamuflažni dizajn koji osigurava prirodnu atmosferu ugodnog osjećaja u zatvorenom prostoru. No, ne samo da je izgled odlučujući, već je i funkcija uvjerljiva i štiti od neželjenih pogleda izvana, a da ne blokira sunce. Rolo se može pričvrstiti na prozorsko krilo bez bušenja ili vijaka, što ga čini idealnim suputnikom u stanovima za iznajmljivanje. Podesivi nosači mogu se namjestiti tako da odgovaraju gotovo svakom prozorskom krilu i montirati se na njega.Montirajte upravljački lanac s desne ili lijeve strane i lako regulirajte svjetlost. Rolo zavjese s vrlo malom osovinom od 18 mm dostupne su različitim motivima i mnogim bojama.

Pravilno izmjerite: Molimo koristite samo fiksne mjerne trake. Da biste odredili širinu koju trebate naručiti, izmjerite od sredine prozorskog krila s lijeve strane do sredine prozorskog krila s desne strane. Imajte na umu da duljina tkanine može preći pored ručke prozora. Širina koju naručite minus 3 cm odgovara širini tkanine.

Referenca proizvođača: Reprodukcija boja ilustracije ili slikovnog materijala može se razlikovati od izvornog članka proizvođača.

Težina N/A
Proizvođač

Vrijeme isporuke

Materijal

Boje

Komada po pakiranju