, ,

Rolo zavjese Easyfix bez bušenja – dnevno siva

SKU: ID-7263

  • Rolo zavjesa izrađena od 100% poliestera, providna te dolazi sa sa bočnim vučnim zupčanikom koji se može montirati na lijevu ili desnu stranu i kugličnim lancem.
  • Mini osovina rolo zavjese je Ø 18 mm, uključujući pribor za pričvršćivanje koji omogućava jednostavnu ugradnju na krilo prozora lijepljenjem ili stezanjem.
  • Podesivi nosač stezaljki (raspon podešavanja 15-22 mm) može se lako skratiti u širinu te bočni vučni zupčanik može se postaviti po potrebi s desne ili lijeve strane.
  • Informacije: Stezni nosači prikladni samo za prozore s gumenim brtvama.

15,91 21,75 

Uporedi

Rolo zavjese se mogu pričvrstiti na prozorsko krilo bez bušenja ili vijaka, što ih čini idealnim suputnikom u stanovima za iznajmljivanje. Podesivi nosači mogu se namjestiti tako da odgovaraju gotovo svakom prozorskom krilu i montirati se na njega. Montirajte upravljački lanac s desne ili lijeve strane i lako regulirajte svjetlost. Tkanina nije prozirna, ali propušta svjetlost, a suptilna siva sjajno se slaže s gotovo svim stilovima namještaja.

Dekorativne rolo zavjese Easyfix tvrtke Gardinia nisu fleksibilne samo kada je u pitanju regulacija svjetla na prozoru, već su i funkcionalne. Rolo zavjese s vrlo malom osovinom od 18 mm dostupne su različitim motivima i mnogim bojama. Tkanina je providna, podiže razinu privatnosti i pruža zaštitu od sunca, a samim time je puno više od samog ukrasa za prozor.

Pravilno izmjerite: Molimo koristite samo fiksne mjerne trake. Da biste odredili širinu koju trebate naručiti, izmjerite od sredine prozorskog krila s lijeve strane do sredine prozorskog krila s desne strane. Imajte na umu da duljina tkanine može preći pored ručke prozora. Širina koju naručite minus 3 cm odgovara širini tkanine.

Referenca proizvođača: Reprodukcija boja ilustracije ili slikovnog materijala može se razlikovati od izvornog članka proizvođača.

Težina N/A
Highlight

Proizvođač

Vrijeme isporuke

Materijal

Boje

Komada po pakiranju