, , ,

Rolo zavjesa termo Easyfix bez bušenja – siva

SKU: ID-1639

Rolo zavjesa izrađena od 100% poliestera, neprovidna te dolazi s bočnim vučnim zupčanikom. Mini osovina rolo zavjese Ø 18 mm te podesivi nosač stezaljki (15-22 mm). Jednostavna ugradnja na krilo prozora lijepljenjem ili stezanjem također moguća vijčana montaža. Bočni vučni zupčanik se može postaviti na lijevu ili desnu stranu.

Širina rolo zavjese – približno 3 cm = veličina tkanine

16,98 33,43 

Uporedi
Termo rolo zavjese ne samo da su fleksibilne što se tiče regulacije svjetlosti na prozoru one su i funkcionalne. Rolo zavjese s vrlo malom osovinom od 18 mm, stražnja strana rolo zavjese obložena je aluminijem te stoga i ljeti i zimi zadržava energiju u prostoriji, ovisno o potrebi. Također idealno za spavaće sobe jer ovi korisni premazi također čine sobu lijepom i mračnom. Kontrolni lanac montirajte s desne ili lijeve strane, Zahvaljujući nosaču ljepila / stezaljke montaža i demontaža se izvode vrlo lako i bez ostavljanja bilo kakvih ostataka. Pribor za montiranje je uključen i nisu potrebni dodatni alati.
Referenca proizvođača: Reprodukcija boja ilustracije ili slikovnog materijala može se razlikovati od izvornog članka proizvođača
Težina N/A
Vrijeme isporuke

Materijal

Boje

Komada po pakiranju

Možda će vam se također svidjeti…